Meer info? Contacteer ons

Contact

BENIEUWD NAAR EEN RENDEMENTSBEREKENING OP MAAT? VRAAG ZE HIER VRIJBLIJVEND AAN OF CONTACTEER ONS VIA 015/68 38 10

Resort Invest is een intens samenwerkingsverband van een aantal ondernemers met meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedontwikkeling in binnen- en buitenland. Doel is betaalbare vastgoedinvesteringen en tweede verblijven aanbieden. Centrale waarden daarbij zijn kwaliteit en professionalisme.

Dankzij een doorgedreven kennis van de Europese vastgoedmarkt ontdekte Resort Invest het uitzonderlijke meerwaardepotentieel gecombineerd met de grote vraag naar betaalbare en kwalitatieve vakantiehuizen in economische groeipool Polen.

Resort Invest werkt hiervoor samen met Real Estate Van Rie, een investeringsgroep met vestigingen in België, Duitsland, Spanje, Polen en Roemenië en talloze projecten in de residentiële en logistieke markt. Real Estate Van Rie heeft sterke banden met verschillende grootbanken.

Dankzij onze gebundelde kennis, ervaring en expertise kunnen wij u buitenlandse vastgoedinvesteringen voorstellen met een uitstekende service. Zo koopt u via een integraal Belgische partner die alles van A tot Z en tot in de puntjes voor u regelt in het Nederlands.

Nog vragen? Contacteer ons we helpen u graag verder.

Contact